Crypto Analist Peter Brandt: Bitcoin’s Bull Run is nog niet voorbij.

De populaire cryptoanalist en handelaar Peter Brandt zegt dat de prijs van Bitcoin na de dip van vorige week niet is gestegen.

In een tweet die op 26 november werd gepubliceerd, beweerde Brandt dat de terugtrekking van de prijs van vorige week geen indicatie was dat er een einde was gekomen aan de stierenloop van Bitcoin. Hij voorspelde dat de correctie verder zou blijven hangen, maar de prijs van BTC moest nog een top bereiken.

$BTC kan verder corrigeren, maar de prijzen zijn NIET hoger geworden.

– Peter Brandt (@PeterLBrandt) 26 november 2020
Een eerdere tweet van Brandt onderzocht de Bitcoin 2015 – 2017 stierenmarkt, met als hoogtepunt het laatste hoogtepunt in de buurt van 20.000 dollar.

Volgens de cryptoanalist waren er negen significante prijscorrecties met een gemiddelde daling van 37% van hoog naar laag.

Brandt ontdekte ook dat er gemiddeld veertien weken tussen de hoogste prijzen van alle tijden waren, wat aangeeft dat de huidige stierloop van Bitcoin zich tot 2021 zou kunnen uitstrekken.

Tijdens de 2015-2017 bull market in Bitcoin $BTC waren er 9 significante correcties met de volgende gemiddelden:

37% daling van hoog naar laag
14 weken van het ene ATH naar het andere ATH

Sinds het begin van het Sep-laagtepunt zijn er twee correcties van 10% geweest.

– Peter Brandt (@PeterLBrandt) 16 november 2020
Brandt speculeerde dat een vergelijkbare correctie van 37%, die de prijs van Bitcoin op $12K zou brengen, paniekverkoop zou kunnen veroorzaken, in het bijzonder van zwakhandige beleggers.

Een correctie van 37% van de recente top zou $BTC terugbrengen tot $14.235.

Het interessante aan de psychologie van de marktspeculatie is dit – veel handelaren die gezworen hebben dat ze kopers zouden zijn van een grote dip wanneer de prijs boven de $19.000 lag, zullen daadwerkelijk verkopers worden onder de $15k https://t.co/lP815MXmDp.

– Peter Brandt (@PeterLBrandt) 26 november 2020

This entry was posted in Dateisystem. Bookmark the permalink.

Comments are closed.