Antaa lohkon Darkside Hacker Bitcoin -lahjoitusten tunnistamiseksi

Darkside Hackers -niminen tietoverkkorikollisuusryhmä on äskettäin kiristänyt miljoonia dollareita kannattavilta yrityksiltä tarkoituksenaan antaa takaisin vähemmän onnekkaille.

Asiantuntijat uskovat, että tämä on ensimmäinen raportoitu temppu, jossa hakkerit lahjoittavat varastettuja varoja hyväntekeväisyysjärjestöille ympäri maailmaa. Hakkerit ovat hyödyntäneet Bitcoin Up lahjoitusten tekemiseksi „The Giving Block“ -järjestön kautta, joka on voittoa tavoittelematon foorumi, jossa ihmiset tekevät salauksen lahjoituksia erilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille.
Hakkerit lahjoittavat varastettuja varoja

BBC: n tuoreen raportin mukaan hakkeri-ryhmä on kiristänyt miljoonia dollareita tavoitteenaan lahjoittaa hyväntekeväisyysjärjestöille. Ryhmä pyrkii kiristämään varoja kannattavilta yrityksiltä ja uskoo, että ne „tekevät maailmasta paremman paikan“ lahjoittamalla tuotot useille myyntipisteille. Asiantuntijat uskovat, että tämä on ensimmäinen kerta, kun hakkerit harjoittavat ransomware-hyökkäyksiä ja sitten lahjoittavat varoja. Wiredin raportissa Darkside-hakkerit ovat hyvin valikoivia hyökkäävien yritysten suhteen. Darkside Hackers sanoi lehdistötiedotteessa, että:

„Ennen hyökkäystä analysoimme huolellisesti kirjanpitosi ja määritämme, kuinka paljon voit maksaa nettotulojesi perusteella.“

Antolohko – hakkerit lähettävät kuitit

Hakkerit lähettivät pimeässä verkossa olevaan viestiin kuitit todistaakseen, että varastetut varat menivät hyväntekeväisyysjärjestöille. Helpottamalla lahjoituksia ”The Giving Block” -ryhmässä ryhmä lähetti kuitit hintaan 10 000 dollaria (0,88 Bitcoin / lahjoitus). Kaksi lahjoitusta vastaanottanutta organisaatiota olivat „The Water Projects“ ja „Children International“.

Huolimatta siitä, että Children International kommentoi, että heillä ei ole kiinnostusta säilyttää hakkereihin liittyviä lahjoituksia, Darkside uskoo, että heidän työnsä tulisi vaalia ja että:

„Huolimatta siitä, kuinka huonoa luulet työmme, olemme iloisia siitä, että autoimme muuttamaan jonkun elämää.“

Huolimatta siitä, että Darkside-hakkeriryhmä on jonkin verran uusi, uskotaan, että ne voivat olla yhteydessä suurten aikojen pelaajiin, jotka ovat osallistuneet korkean tason hyökkäyksiin.
Lahjoitusten käsittely lahjoituslohkon kautta

Giving Block toteutui vuonna 2018 ja pyrki luomaan mahdollisuuden miljonääreille hyödyntää verokannustimia salauslahjoitusten avulla. Raportin mukaan Giving Block ilmoitti, etteivät he tienneet, että rikolliset auttoivat viimeaikaisia ​​lahjoituksia. Giving Block ilmoitti myös pyrkivänsä varmistamaan, että lahjoituksia todella helpotettiin varastetuilla varoilla. Jos totta, The Giving Block aikoo palauttaa varat oikeille omistajille.
Salauslahjoitusten estäminen

Yritys saada päivitys yritysten edistymisestä Visionary Financial ei päässyt ottamaan yhteyttä The Giving Blockiin kommentoidakseen.

Tapahtumia voidaan seurata

Salausvaluutan alkuaikoina monet ihmiset ajattelivat, että liiketoimet olivat täysin jäljittämättömiä. Alan kypsyessä blockchain-liiketoimia markkinoidaan nyt helpommana tapana seurata rikollista toimintaa perinteisen fiatin sijaan. Huolimatta siitä, että Bitcoinia käsitellään näennäisesti anonyymisti, laittoman toiminnan torjumiseksi on yhä enemmän saatavilla enemmän työkaluja.

Teknologiayritykset ympäri maata kehittävät ohjelmistoja, jotka auttavat seuraamaan digitaalisen omaisuuden liikkumista. Joitakin näistä blockchain-startup-yrityksistä ovat Chainalysis, Elliptic, Numisight ja monet muut. Valtion virastot, kuten FBI ja IRS, ovat jo hyödyntäneet joidenkin näiden yritysten resursseja. Tämän vuoden heinäkuussa IRS oli tehnyt Ellipticille sopimuksen salaustapahtumien jäljittämisestä. CoinTelegraphin raportin mukaan liittovaltion virastot ovat käyttäneet vähintään 10 miljoonaa dollaria Chainalysisin tarjoamaan infrastruktuuriin helmikuusta 2020 lähtien.

On edelleen epävarmaa, toimiiko The Giving Block yhteistyössä blockchain-tapahtumien arviointiin erikoistuneiden yritysten kanssa.
Mennä huipulle

Huomautus: Tämän asiakirjan sisältämiä tietoja ei pidä tulkita arvopapereiden osto- tai myyntitarjouksiksi, tarjouksiksi tai suosituksiksi. Tiedot on saatu lähteistä, joiden uskomme olevan luotettavia. sen oikeellisuudesta, ajantasaisuudesta tai täydellisyydestä ei kuitenkaan anneta mitään takuuta. Kirjoittajat saattavat omistaa salauksen, jonka he keskustelevat. Tiedot ja sisältö voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Visionary Financial ja sen tytäryhtiöt eivät tarjoa sijoitus-, vero-, laki- tai kirjanpitoneuvoja.

Tämä aineisto on valmistettu vain tiedotustarkoituksiin, ja se on kirjoittajan mielipide, eikä sitä ole tarkoitettu tarjoamaan, eikä siihen pitäisi luottaa sijoitus-, vero-, laki-, kirjanpitoneuvoja. Sinun tulisi kuulla sinua

This entry was posted in Bitcoin. Bookmark the permalink.

Comments are closed.